Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2020 21:50 - Голямата еврейска маска (юдаизъм = еврейска фантастика), част 1
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 479 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.02.2020 21:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Голямата еврейска маска (юдаизъм = еврейска фантастика), част 1  

8 февруари 2020 г.
 благородник 

http://www.renegadetribune.com/the-great-jewish-mask-judaism-jewish-fiction-part-1/?fbclid=IwAR0_NHNn75bJX7moANCnJxfqaDtH0SJ0qv8mYd5Tyhues1sIGj9WZw6aiHw

Забележка: Тази поредица от блогове „ ВЕЛИКАТА ЕВРЕЙСКА МАСКА (юдаизмът = еврейска измислица)“ е извлечена от съкратен текст, взет от книгата „Голямата еврейска маска“ от The Right Cause Publishing Co. (1936 г.) с допълнителен поглед от изходните материали от книгата „Марш на титаните: История на бялата раса“ от Артур Кемп (2006), която подробно представя наличието на древните средиземноморски бели цивилизации в Близкия Изток; бяла история и културно наследство, което по-късно евреите ще откраднат (лъжат) като свои собствени и грубо изкривят в Тората (юдаизм = еврейска измислица).

 

 ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НА „ХОЗЕН ХОРА”

Вероятно няма други хора в света, които да са развили толкова инстинкта за самосъхранение, както т. Нар. Избрани хора (евреи) ... Тази раса все още съществува. Къде може да се намери друг народ, който през последните 2000 години е претърпял толкова малко промени в психичния си облик и характера като еврейския народ? ” -Хитлер

Евреите, които следват Тората или Талмуда, като детски хора, се радват да се преструват. Когато това преструване им носи почит (пари, престиж и др.) От езичниците, поради предполагаемия им еврейски "характер", те се наслаждават на него.

Първо евреите започнаха да се преструват, като заимстват традициите на околните езични народи от древността. Това им дава изцяло невярна представа за себе си, около 430 г. пр. Н. Е., Когато те започват да носят „Голямата еврейска маска“, предлог, който се поддържа и до наши дни.

Ако кажеш една лъжа достатъчно голяма и продължаваш да я повтаряш, хората в крайна сметка ще й повярват. “ -Джозеф Гьобелс

Еврейската маска, естествено, е изключително популярна сред евреите (международно еврейство) . Той се харесва на суетата им и милва приятно за тяхното самочувствие. За тях се правят специални уговорки, тъй като те са „Избраните хора” и са били „преследвани” през вековете.

Зад еврейската маска те обичат да им казват и разказват за „възвишения идеализъм“ на своята „духовност“ и за „уникалността“ на евреите. Те се преструват, че изключителните личности на всички времена от Адам и Ной до Колумб и много от испанските инквизитори са били евреи, като не споменават, че самите те ръководили „Инквизицията” на Чека и Червения терор на еврейската болшевишка революция в Русия.

Еврейският народ, въпреки интелектуалните сили, с които очевидно е надарен, няма култура, със сигурност не и собствена култура. Културата, на която днес се радва евреинът, е продукт на делото на другите и този продукт се обсъжда в ръцете на еврея. " -Hitler

Еврейската маска се преструва, че евреите са уникална и изключително древна раса и че те са инициаторите и единствените притежатели на уникални и оригинални традиции, писания, обичаи, обреди, закони и религиозни принципи, характерни само за себе си и различни от и превъзхождащи тези на всички други нееврейски народи. Когато се предприеме разследване обаче, преструването приключи и демаскирането започва. Кухотата и погребението на тяхната претенция са изложени като измама, голяма еврейска лъжа, която скоро ще разберем.

Забележка: Резултатите от тестване на генетични и геноми и други сравнителни проучвания показват, че евреите проявяват „отличителен генетичен признак“. Евреите са хомогенна група с всички научни характеристики на това, което бихме нарекли „раса“. Еврейското население наистина е забележително с поддържането на непрекъснати генетични, културни и религиозни (заемни) традиции в продължение на повече от 4000 години, въпреки че има местожителство в цял свят.

 

НАЦИЯ С ЕЗИК И ТРАДИЦИИ ОТ СВОЯТА?

Ако евреите някога са били нация със свой език и традиции, мястото, където е живял този народ, в древността все още не е открито. Палестина никога не е била във владение на еврейския народ. Те никога не са били господари дори на страната западно от Йордан, нито на морското крайбрежие. Много финикийци и други ханаански градове са били непревземаеми за еврейската стратегия. Евреите окупираха само части от страната и дори тези, които трябваше да споделят с ханаанците.

В древността белите хора, класифицирани като староевропейци (съществували преди индоевропейските миграции) , са окупирали не само Европа, но и части от Близкия Изток и Северна Африка. Финикийците (ханаанците) са били първоначално от бяло средиземноморско (староевропейско) произход. Те се утвърдиха като мощна нация в Средиземноморието чрез търговия. Домашната им база е днешен Ливан, който те окупираха през 2700 г. пр. Н. Е. С течение на времето финикийците в крайна сметка се смесиха (смесеха) със семитски хора в района.

Светилищата на Палестина, като Бетел, Виршеба, Гезер, Гибеон, Гигал, Хеврон, "Йерусалим", Сихем и др., Не са били еврейски светилища, а древни светилища на финикийските ханаанци, "приети" като такива от евреите, които в повечето случаи „осиновяват“ и „героите“ на мястото.

След като „възприели“ това, което не разбрали, евреите се объркали не само по отношение на „героите“, но и във връзка с обичаите, историите, вярванията и местата.

 

ПРИЕМАНИ МЕСТА

По този начин евреите не знаят реалния сайт на планината Сион, нито, очевидно, защо не са в състояние да го идентифицират. Синай не е планината на Йехова, но, както подсказва името му, на вавилонския бог-лунен грях, „Господ на закона“ и особено „Господ на Войнствата“, чиято територия също е пустинята или пустинята на греха , и чието поклонение датира от най-малко 4200 г. пр.н.е.

Йерихон не е град на възхитителни миризми и палми, а е градът на жълтата луна; а Йордан е жълтата река на Луната.

От друга страна, Йерусалим, дори ако в по-късни времена жените му носеха „полумесеци“, не е „лунен град“, той не е достатъчно стар; нито е, както се преструва, обиталището на мира. Както подсказва името му, градът „Уру”, богът на чумата, богът на войната и „Салем” - богът на слънцето, в неговата злобна и разрушителна роля на бог на мъртвите и господар на ада.

Абдул Шипа, който беше управител на Йерусалим около 1430 г. пр. Н. Е., Заявява в писмо до своя владетел Аменофис IV от Египет, че Йерусалим, или „Урусалем“ е градът на Бет Нинип и на Урас, богът на войната, чието име е там беше Салем. Уру беше демон-болест и бог на мор, преди да стане бог на войната, а Салем, или Шалем, се идентифицира със Сет, Израел, Сатурн, Адар, Дионис и т.н.

Евреите се преструват, че Йерусалим датира от времето на Давид, но все още не е доказано, че някога е имало еврейски цар Давид. Йерусалим не притежава нито една реликва нито на Давид, нито на Соломон, нито на храма, за който се преструва, че Соломон, мъдрият бог на асирийците, е построен върху "слънчевата скала" там.

Забележка: Обширната археология в града разкрива, че Йерусалим е бил просто обикновено село през 10 век пр.н.е.

Така наречените „конюшни на цар Соломон“ всъщност са сводести основи на римската зидария, а църквата „Света Мария“ е построена от Юстиниан, около 529 г. н. Е. Йерусалим не е построен от евреите; градът и името му „Урусалем” са били използвани много преди Великата еврейска маска да ги „приеме” в своята история.

 

ЦИВИЛИЗАЦИИ НА СУМЕРИЯ

През 5000 г. пр. Н. Е. Първите градове в Месопотамия в Шумерия са създадени от племе бяло Средиземноморие и прото-северни (староевропейци) , наречено убайди, в съвременния Ирак. Към 3200 г. пр. Н. Е. Това племе е завладяно от шумерите, племе от подобно староевропейско произход. Наричаха този регион, Шумер.

През следващите векове Шумер стана богат и мощен. Изкуството, архитектурата и занаятите процъфтяват, заедно с религиозна и етична мисъл. Шумерският език се превръща в преобладаващата реч на земята и тяхната система на писане, шумерската писменост, определя стандарта за писмените езици на онова време.

На югоизток от Шумер лежи полуостров Саудитска Арабия, оригиналната сърцевина на семитски говорещите народи. Шумер скоро бил заобиколен от семитски племена и в рамките на няколкостотин години семитската имиграция започнала да пребивава в региона и като мирни имигранти, и като нападатели.

Първото мащабно семитско нашествие се е случило през 2335 г. пр. Н. Е., Когато шумерите са надхвърлени от акадския народ, създавайки Кралство Шумер и Акад   Малко след тази инвазия евреите бяха записани да влизат в голяма част от Шумерия. След няколко поколения, оригиналните бели племена на Шумер започват да се женят от семитски хора и генетичното им разграничаване става размито, като по този начин е хибридна популация.

Кралството на Шумер и Акад е нападнато през 2200 г. пр. Н. Е. От нов тип нашественик, индоевропейците. Тези хора до голяма степен бяха скандинавски по отношение на бялата расова подгрупа. Индоевропейските племена произхождат от Централна и Южна Русия. В крайна сметка мигрираха във всички посоки. Смята се, че тяхната родна територия е била наводнена от Черно море (Големият потоп) в резултат на наводнение, идващо от Средиземно море, около 5600 г. пр. Н. Е. Индоевропейците са донесли със себе си тайната на желязната обработка, като по този начин са били известни като „Хората на биткойните“.

Келтските гути (индоевропейци) уволниха и унищожиха Кралство Шумер и Акад. Те бързо установили собствената си цивилизация в региона, която включвала акадските царе, разширявайки провинциите до Средиземно море. Скоро след това нашествие шумерската цивилизация достигна някои от най-големите си висоти. След няколко поколения по-широкото семитско население на Шумер (търговци, работници и роби) имигрира в региона.

През 2000 г. пр. Н. Е. Нахлуват аморитите (индоевропейци) . Преди това те влязоха в Близкия изток от Балканите и бяха окупирали Палестина, смесвайки се с определен брой еврейски племена, които те подчиниха там.

Амореите базират столицата си в град Вавилон, първоначално наречен Акад, който по-късно служи като център на империята им. Поради тази причина, аморейците понякога са наричани старите вавилонците и периода на тяхното надмощие над региона, което е продължило до 1600 г. пр.н.е. аморейците установена тяхната власт чрез смачкване им персийски (индоевропейски) еламитски конкурент, и започване на краткотрайни Вавилонска империя. Те са управлявани от своя цар Хамураби от 1792 до 1750 г. пр. Н. Е. Той е бил най-известен с набор от закони, наречени Кодекс на Хамураби, които представляват един от най-ранните оцелели закони в записаната история. Със смъртта си през 1750 г. пр. Н. Е. Империята се разпада на по-малки градски щати, управлявани от по-слаби крале.

Нарам-Син от Акад включи Палестина в своята империя по време на своето царуване, 2254-2218 г. пр. Н. Е. Палестина беше под вавилонски сюзеренитет (феодално владичество) и трябваше да отдаде почит на Вавилон, до около 1780 г. пр. Н. Е. През цялото това време Палестина остава под влиянието на Вавилонска култура и литература.

 

ПО ЕГИПТИАНСКО ПРАВИЛО

Около 15 -ти век преди новата ера, когато Tuthmose аз от 18- ия Dynasty консолидирани силата си и разширява границите си до 10- ти век преди новата ера, Палестина е била провинция на Египет.

Старото Египетско царство (3100-2270 г. пр. Н. Е.) Е основано от бяло средиземноморски, алпийски и прото-скандинавски хора (староевропейски) . Повечето от основополагащите управляващи елити, особено фараоните, са от прото-нордически расов запас.

През 1785 г. пр. Н. Е. Семитското племе хиксоси завладява земите и основава Средното или Второто царство. Египтяните, подпомагани от своите минойски критски (беломорски средиземноморски)съюзници, завземат царството през 1580 г. пр. Н. Е. И създават Новото или Третото царство. Към 800 г. пр. Н. Е. По-голямата част от Египет е била населена от семитски и черни нубийци, които имигрирали с течение на времето в земята. Нубийските нашественици създават ново царство (746 - 655 г. пр. Н. Е.) , Известно като 25 -та династия.

По време на управлението на Аменофис III (Трето царство) египетските боммани са били разположени в Ерусалим и са открити изпращания от около 1430 г. пр. Н. Е. От управителите на Йерусалим до техния сюзерен Аменофис IV.

Управлението на Рамзес II (19 -та династия) се разпростира на повече от 100 мили отвъд Йерусалим. Около 1275 г. пр. Н. Е. Рамесес II записва, че е преследвал враговете си чак до Алепо и Каркемиш. Той не споменава такива хора като евреите, които все още трябва да обясняват кога и къде се е състоял техният предполагаем Изход (основополагащ мит) . Не са открити археологически доказателства, които да подкрепят историята им и предполагаемото поробване.

През 925 г. пр. Н. Е. Египетският фараон Шошенк I от 22- ра династия тръгнал към Палестина и освободил Йерусалим.

 

ПО АСИРИЙСКО ПРАВИЛО (ИЗРАЕЛ И ЮДА)

Междувременно, докато Палестина беше марширувана от Шошенк I, Асирия беше станала велика сила. Асирия първоначално е била индоевропейско племе, в днешна Сирия. През 910 г. пр. Н. Е. Превземат Вавилон.

Крал Ашурнасирпал II през 877 г. пр. Н. Е., Който беше истински терор на Близкия изток, щеше да ловува лъвове и други животни в Ливан. През 841 г. пр. Н. Е. Неговият син, Шалмансер III, получава почит от Палестина, която е била два пъти преодоляна от неговите войски.

През 795 г. пр. Н. Е. Адад-Нирари III преминава през Палестина и налага данъци и данъци на своя народ.

Според еврейската легенда (преструвайки се) , тяхната собствена история, предполагаемото царство на Давид се разпаднало веднага след смъртта на сина му Соломон, въпреки обещанието на техния бог „Йехова“, че ще продължи да живее вечно и еврейския народ разделя се на две фракции.

Никога, разбира се, никога не е имало „12 племена” евреи. Изразът „12-те племена на Израел“ има същото значение като израза „12-те труда на Херкулес“ (гръцки мит), който евреите приеха .  Въпреки това, според собствените истории на евреите имало „12 израилеви племена” и след смъртта на техния цар Соломон, те се разделили на две фракции. „Израел“ (10 племена) окупира Сихем и се покланяше на златно теле в Дан и във Ветил. „Юда“ (2 племена) (Юдейско царство)окупира Йерусалим и се покланя на нагло змия. И двете фракции бяха политеистични, приемайки ханаанския пантеон на боговете.

Тези фракции, макар и всяка от тях да се разсейват с вътрешното раздори, непрекъснато се караха и се караха помежду си и със своите съседи, така че Тиглат-Пилезер III намираше за необходимо да се справя и с двете. През 738 г. пр. Н. Е. Той е начислявал почит на Израел, а през 732 г. пр. Н. Е. Е получавал почит и почит от Юда.

Бидейки крайно ненадеждни и ненадеждни, тези хора непрекъснато създаваха проблеми на Асирия. През 726 г. пр. Н. Е. Шалмансер V отново трябва да предприеме наказателни мерки срещу Израел. Евреите избягват наказанието чрез предлагане на пари и обещания, но стана ясно, че през цялото време интригуваха враговете му. Така Шалмансер V отново нахлува в страната и отвежда „царя” в плен. Неговите войски остават в Палестина до 721 г. пр. Н. Е., Когато неговият наследник Саргон II отнесе както златните телета, така и „10-те племена” и заедно изчезнаха от страницата на историята.

Хората на тези изгубени 10 племена, наричани "израилтяни", в действителност само "една" племенна фракция от Израел, най-вероятно разпределена между други народи и изцяло асимилирана. 

Хората на тези изгубени 10 племена, наричани "израилтяни", в действителност само ЕДНА племенна фракция от Израел, най-вероятно разпределена между други народи и изцяло асимилирана. " -Великата еврейска маска (1936 г.)

Хората от другите 2 племена, в действителност другата еврейска племенна фракция от Юда, продължиха да създават проблеми на своите асирийски господари. Никое обещание или клетва не ги обвързваха и през 712 г. пр. Н. Е. Те отново се интригуваха с враговете на Асирия. Така през следващата година Саргон II преодоля територията им и наложи тежка глоба. Около 700 г. пр. Н. Е. Неговият син Сеначериб по точно подобни причини опустоши Палестина и изиска скъпоструваща почит.

Към 675 г. пр. Н. Е. Обаче еврейските евреи изглежда са забравили това болезнено преживяване и Есархадон намери за необходимо отново да нахлуе в страната. Той беше временно успокоен от „обещания“ и напусна, но скоро беше принуден да се върне. Той отнесъл „царя“ във вериги, хвърлил го за известно време в затвора като урок и заселил непознати в Йерусалим.

Есархадон не успя да спре заговорите за еврейските „жреци“, които винаги са носители на нещастие на техните еврейски последователи. През последвалия половин век територията, заета от онова, останало от „двете племена“, изпадна в своето свикнало състояние на безпорядък. Принасят се човешки жертви и се преследват ожесточени религиозни врагове.

Според собствените истории на евреите, именно през този период се смята, че много похваленият „цар” Йосия е „царувал” в Йерусалим.

Възпитан от еврейските свещеници, убили сина на своя предшественик, Йосия се разви във фанатичен фанатик. Неговите религиозни подвизи стигнаха кулминация, когато през 608 г. пр. Н. Е. Препятстваха похода на египетската армия и бяха убити. За негова намеса египетският цар Фарахо Нечо II след завръщането си от Асирия разграбил Йерусалим, който останал негов васал до 605 г. пр. Н. Е., Когато отново стана приток на Вавилон.

В Асирия империя, от средата на 7 -ти век, е в упадък, отслабен от стабилно прекратяване на първоначалния им расова хомогенност чрез увеличаване на смесване с непрекъснато нарастващите семитите в региона. Това потвърждава историческата истина, че онези, които формират по-голямата част от населението, на която и да е територия, в крайна сметка ще определят естеството на това общество. Асирийската империя, както и много други, се развъждаха от съществуването си.

Забележка: Не забравяйте да разгледате безплатната електронна книга от 1100 страници „Битката за запазване на западната цивилизация (Европейска народна душа срещу еврейското надмощие), представена от The Noble Protagonist.  https://archive.org/details/@nobleprotagonist

 

FacebookTwitterИзпратете имейл доRedditCopy LinkСподели
  •  приложението Tencent може да е извело реални цифри на коронавирус в Китай; 400 милиона заключени в градовете
  • Д-р Дейв Рич: Теории на конспирацията и антисемитизъм 
image благородник

DJ Noble Protagonist (музикален продуцент) е национал-социалист и норвежки германски езичник от „скандинавските” европейски потекло, роден в САЩ. Той има дълбока оценка за етническите култури и фолкпевици и е работил с местни хора от медицината (шамани) от много нации , относно духовните усилия за обединяване на Орела и Кондора (Север и Юг). DJ Noble Protagonist е дълбоко вграден в глобалната общност на хип-хопа и счита за свой дълг да се бори срещу White White Genocide и да действа като „Whistleblower“, за да обучава младежите за исторически истини, които умишлено се отказват от междукултурен дискурс.

Също може да харесате

image

Int"l Banker изсвирва, признава, че му е било наредено да жертва деца на партита за елита април 2017 г.

image

Мейнстрийм медиите, които току-що приеха Холивуд, са били заразени с „трафик на детски секс“ октомври 2017 г.

image
12-те правни спора, доказващи Нюрнбергската процедура, водят война срещу победен „враг“  19 декември 2017 г. 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745644
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031