Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2013 08:24 - ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ,ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ – ВЯРНО ЛИ Е ТОВА…!? И АКО Е ВЯРНО ЗА ТОВА ЛИ ВИ ИЗБРАХМЕ ЗА ДА НИ ЗАПЛАШВАТЕ С “АРМАГЕДОН”…..!!!?
Автор: hello Категория: Политика   
Прочетен: 1675 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ,ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ – ВЯРНО ЛИ Е ТОВА…!? И АКО Е ВЯРНО ЗА ТОВА ЛИ ВИ ИЗБРАХМЕ ЗА ДА НИ ЗАПЛАШВАТЕ С "АРМАГЕДОН”…..!!!? АКО ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА РАШИДОВ Е ВЯРНО – ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ   НАРОД - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ – ПРЕДАТЕЛИ…!!!? СТАТИЯТА Е КОПИРАНА ;

неделя, 10 март 2013 7:20:57

imageimageХоризонт

Хоризонт Общество България протест София

Протестиращите в София с ултиматум към президента  

Автор: Таня Милушева

image

© Снимка:   БГНЕС

Репортаж на Таня Милушева

В София преди час започна обявената от Движението "Орлов мост" Национална протестна конференция на открито. Като нейна цел беше посочено сформирането на граждански политически борд, който да поеме функции на парламента, след като депутатите отказаха да обсъдят промени в Изборния кодекс.

Десетки граждани се събраха в ранния следобед пред храм-паметника "Александър Невски", където обявиха създаването на гражданско движение "Орлов мост - за промяна". Събира се подписка за учредяване на движението. Според организаторите това е следваща стъпка след протестите на Орлов мост. 

Янаки Ганчев от организаторите заяви, че не трябва да се правят сравнения на гражданското движение с политическа партия. Той призова за бойкот на изборите, ако не бъдат чути исканията им: 

Първото "НЕ"- това е нелегитимност на изборите, второто "НЕ" е неравнопоставеност на гражданското общество и политическите партии и непризнаване на резултатите от тези избори. Това е втората част от политическия бунт, който започнахме на 17-ти. 

Според Ганчев властта е подготвила военен превратТой се позова на изказване на министъра на културата в оставка Вежди Рашидов в Брюксел в което се посочва възможността вносен генерал да направи преврата, защото български не би се съгласил: 

Разбираме, че е било обсъждано въвеждане на военно положение във връзка с протестите и явно, че обсъждането е било по наш адрес. Съобщава, че това ще бъде вносен генерал, който да въведе военно положение. Ние "Орлов мост – за промяна" заявяваме, че ние не сме за анархия, ние сме за промяна. Ако има промяна, която минава през анархокомунизъм – по-добре да няма промяна. 

Ганчев поиска президентът Росен Плевнелиев да се вслуша в гласа на хората: 

Г-н президент, ако вие не застанете зад българския народ, а застанете зад определени среди, олигарси, вашият мандат няма да завърши. 
 

Още по темата http://bnr.bg/sites/horizont/Society/Bulgaria/Pages/protest_sf0903.aspx

КОМЕНТАР; АКО ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА РАШИДОВ Е ВЯРНО – ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ – ПРЕДАТЕЛИ…!!!?

 

Прикрепления: Картинка 1 Просмотров: 4 | Добавил: partiyozzbbg | Теги: КонституцияполитикаНОВИНЕСТАЧКУВАЩИПРЕДЕТЕЛСТВО И ДУЕТ АЛО И ДР.ПрезидентПРЕСТЪПЛЕНИЯ |Рейтинг: 5.0/1 










Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hello
Категория: Музика
Прочетен: 573783
Постинги: 221
Коментари: 2
Гласове: 177
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031