Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2012 14:33 - ПЕТИЦИЯ !!!! НИЕ ОТ ГД”ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ЗАПАЗВАНЕ БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ” ИСКАМЕ ;
Автор: hello Категория: Музика   
Прочетен: 697 Коментари: 0 Гласове:
0



 НИЕ ОТ  ГД”ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ЗАПАЗВАНЕ БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ”

ИСКАМЕ ;

1.ДА СЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА НА Р.БЪЛГАРИЯ- като се върнат документите на композитор Митко Енчев Димитров и се прекратят незабавно поръчковите фалшиви дела срещу него и други граждани на Р.България!!!

2.НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ ЗА МВР – ЗА ДА СЕ СПРЕ КОРУПЦИЯТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!

3.НА УЧИТЕЛИТЕ ДА СЕ ДАДАТ НАЙ -ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ДА СЕ НАМАЛИ РАБОТНИЯ ДЕН, ТЪЙ КАТО ТЕХНИЯ ТРУД Е СПЕЦИФИЧЕН , А И ЦЕЛОДНЕВНИЯТ ИМ АНГАЖИМЕНТ ГИ СЪСИПВА И ЩЕ ИМ РАЗБИЕ СЕМЕЙСТВАТА…, ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ , СЪПРУЗИТЕ И ДЕЦАТА СИ…!?

3.РЕДОВНО ДА СЕ ИЗПЛАЩАТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА НА АВТОРИТЕ И АРТИСТИТЕ , ПОЕТИ,КОМПОЗИТОРИ, ПИСАТЕЛИ И ВЪОБЩЕ НА ЦЯЛАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ , КАТО ЗА ТОВА ПРЕДЛАГАМЕ ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ , А ИМЕННО;

         А) При закупуването на радио-касетофони било то за лично ползване или за служебно ползване  за кола и автомобили – тези апарати да се регистрират в регистрите на НАП във всяка община по местоживеене на всяко лице закупило и притежаващо  подобен апарат за слушане на музика и др. сродни авторски права!

         Б) Всеки гражданин на Р.България, който  притежава телевизор или друг приемник за гледане и слушане на музика и сродните им права  да ги Декларира пред НАП  във всяка община по местоживеене , като за тази цел заплаща ГОДИШНА  ЕДНОКРАТНА ТАКСА за съответното радио, касетофон или телевизор –стандартна такса!

         В) Всеки  гражданин на Р.България да Декларира пред НАП  във всяка община по местоживеене  дали притежава – компютър или хард-дисково устройство или CD носители и каква музика има при него на лице , която е закупил или придобил от интернет …!

         Г) И ако въпросната музика по точка (В) от този текст е свалена от интернет , то тогава да впише в своята декларация IP кодовете си ,    за да може НАП да потърси въпросните вземания от ИНТЕРНЕТ- ДОСТАВЧИКА  СЪС СТАРА ДАТА  , тъй като този интернет -доставчик не е отчел авторското право , което е включено в общата такса , както е при доставчика на комплексния кабелен сигнал за кабеларките , които се издължават редовно по закон на съответните авторски агенции!

          Д)  Всички –дискотеки, ресторанти магазини , кафенета и др. обществени заведения които ползват тази или подобни услуги от механичен или физически изпълнител , да Декларира пред НАП  във всяка община по местоживеене , дали притежава – компютър или хард-дисково устройство или CD носители и каква музика има при него на лице , която е закупил или придобил от интернет , като спазват инструкциите за описване на музиката която ползват , както е описано по т.(Д) в този текст…!

          Е) Всеки  гражданин на Р.България в личната или семейна Декларация пред НАП  във всяка община по местоживеене  да Декларира дали притежава – ако има компютър или хард-дисково устройство или CD носители и каква музика има при него на лице , която е закупил или придобил от интернет , като попълва за всеки албум или всяка песен

        -   Точното име на албума или песента…!

      –    автора на текста на песента-трите му имена…!

-         автора на музиката и аранжимента –трите му имена.!

-         изпълнителя на албума или песента..!

-         названието на клипа на песента и от къде го притежава…!

      СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ СРОДНИ ПРАВА- ФИЛМИ И ВЯКАКЪВ РОД ХУДОЖЕСТВЕНИ И ТВОРЧЕСКИ ПРОДУКТИ…!!!

   Всички тези отчети да се фиксират във НАП и те да изпращат въпросните суми в съответните агенции по авторско право –Музикаутор-АД, Профон или др. сродни организации , за да може тези законно събрани приходи да се разпределят към авторите и те от своя страна да изплащат редовно всичките си социални задължения към държавата и да се пълни Държавния бюджет ! Не ние творците на благата в духовната и културна сфера да ставаме метачи на улици , а да създаваме изкуство , а не помията , която бълват нашите телевизии , радия и медии…, за сметка на лошото възпитание на нашите деца…!!!

Господин Борисов, господин Дянков - ревете , че няма пари за по - високи заплати и пенсии – ето Ви едно голямо перо , което по закон може да реши проблемите на българите и на хазната…!

Забележка; Ако дадено лице не декларира и не подаде такава годишна декларация която е задължителна за всеки дом ,семейство или отделен гражданин  да подлежи на проверка и при нарушение да му се конфискуват тези уреди или звуконосители като му се присъди да заплати със задна дата всички нанесени материални и морални щети на ощетените автори , изпълнители и творци…!!!

 












Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hello
Категория: Музика
Прочетен: 573710
Постинги: 221
Коментари: 2
Гласове: 177
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031