Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2013 11:47 - ОСТАВКА НА "СЕМ",директорите на БНР и БНТ!!!
Автор: hello Категория: Музика   
Прочетен: 1685 Коментари: 0 Гласове:
0



 До Президента на Р.България

     ОСТАВКАТА НА "СЕМ", защото те са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ" и в противоречие на чл.40 от Конституцията на Р.България.., който гласи следното;-Печата и др.средства за масова информация са свободни и не подлежат на ЦЕНЗУРА..!!!!Оставка и на  директорите на БНР и БНТ..., в вр- с нарушаване на чл.6,чл.48 в вр. с чл.16,чл.23,чл.36,чл.40 от Конституцията на Р.България!!! ЗАРАДИ ДИСКРИМИНАЦИЯ  НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА И БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ;-21 g-duet hello;- Здравейте, днес в държавата ни цари , абсолютен хаос и дезоринтация в политическото пространство...!? ЗАРАДИ ЗАВИСТ И ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ НА УПРАВЛЯ ВАЩИТЕ ПРЕЗ ПРЕХОДА - Дует Ало е поставен в политическа икономическа цензура и от «СЕМ» и е реппрсиран от  Олигарси, заради политическата ориентация на композитор Митко Енчев Димитров и противопоставянето му срещу разграбването на България и на българския народ, както и срещу ограбването на компенсаторките и влоговете на хората в банките, заводите, личните стопанства и всичко ,което откраднаха от държавата и гражданите на Р.България.Чалгата , която разсипа подрастващото поколение , от което направиха зомбита и аутисти-хора които намат собственно мнение!? Унищожават умишлено българската култура , за да създадат Република на циганията ...!?ОСТАВКА НА  "СЕМ" , КОИТО СПИРАТ ДУЕТ АЛО И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ТАЛАНТИ ОТ ВСЯКАКВИ МЕДИИ ,ТЕЛЕВИЗИИ И ПРЕДАВАНИЯ , ПО НАРЕЖДАНЕ НА "ТАЙНИЯ КОМИТЕТ", КОЙТО УПРАВЛЯВА В "СЯНКА" ДЪРЖАВАТА НИ И ПОСЛУШНИЦИТЕ ИМ «СЕМ» !!!

          ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА СЕМ, на директорите на БНР и БНТ..., ЗАРАДИ ДИСКРИМИНИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА И БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК , ТЪЙ КАТО ТЕ ИЗЛЪЧВАТ И ПРОДУЦИРАТ МУЗИКА И КЛИПОВЕ – НО НЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , КОЙТО Е ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И С ТОВА ТЕ ДИСКРИМИНИРАТ БЪЛГАРСКИТЕ ТВОРЦИ И ХОРАТА НА ИЗКУСТВОТО , КАТО ГИ ЛИШАВАТ ОТ ПРАВОТО ИМ НА ТРУД И ИЗКОННОТО ИМ ПРАВО НА ЖИВОТ ПО КОНСТИТУЦИЯТА НА Р. БЪЛГА РИЯ...!!!!...!!? Време е този народ да си върне България на хората , а не на бандитите облечени във власт и олигарси , на които щембетата се тътрят по земята от преяждане а народа гладува и умира от глад и болести...!?Стига толкова сме ви търпели..Бог ще Ви вземе душите...

Тази песен - "На моят син" е част от Рок Операта - "Родени от любов и е част от Рок концертите на Дует Ало през 2001г. , но  е ВИНАГИ АКТУАЛНА , ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ "ПРЪСТ"...!!!?












Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hello
Категория: Музика
Прочетен: 575260
Постинги: 221
Коментари: 2
Гласове: 177
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930