Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2013 12:11 - ПОЛИТИЦЕСКА И ИКОНОМИЧЕСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ СРЕЩУ ДУЕТ АЛО В Р.БЪЛГАРИЯ..!!!
Автор: hello Категория: Музика   
Прочетен: 676 Коментари: 0 Гласове:
0



ДО                                                                                          Българска национална телевизия                                                                                          Гр.София.                                                                                            На вниманието на Генералния                                                                                          Директор Ана Анкова. Правно осн.чл.45 в вр. с чл. чл.16 и чл.17 , ал.1, 2 и чл.54 от Конституцията на Р. България.                                                                                                                                                                                          МОЛБА – ЖАЛБА                                                                   от            ЛИДИЯ ИВАНОВА КАРАИВАНОВА – ДИМИТРОВА ЕГН 6502097291, ул.Чавдар Войвода №18 , гр.Пирдоп. получател –пощенска кутия №15 гр.Златица. Телефон за връзка; 0888187217.         Уважаеми дами и господа , уважаема госпожо Директор, Обръщам се към Вас по повод некоректност и незачитане на законите и Конституцията на Р.България , в вр. с това , че УМИШЛЕНО сте лишили Дует Ало от достъп до Държавната медия – в случая БНТ , като по този начин сте поставrли Дует Ало в изолация и сте нарушили правата ни по чл.54 от Конституцията на Р.България , като в случая сте ни лишили от смисъла на чл.54 ,ал.1,ал.2,ал.3 от Конституцията за значението и защитата на авторските права , а именно;
  1. Противопоставянето ви на конституционните ни права по смисъла на чл.54 , лишава българския народ от достъпа до творчеството на Дует Ало , който е световно известен , но не и в България , заради вашата медийна политика , която унищожава националната ни култура и идентичност..!!!А нас авторите от право на труд, а именно;
  2. В вр. с това Вие нарушавате и правата ни по чл.16,чл.17 и чл.6 в вр. с чл.5 от Конституцията на Р.България…, като правите живота на творците и авторите невъзможен , тъй като те не могат да упражняват професията си , която е под закрила на закона и Конституцията на Р.България!
  3. Нека да сме наясно , че и Вие и Ние живеем в тази държава и пред закона сме равни по силата на чл.6 и в вр. с чл.5 от Конституцията на Р.България – никакви други закони не могат да противоречат на Конституцията и ще бъдем принудени да си потърсим правата и да поискаме парично обезщетение на осн.чл.7 от Конституцията на Р.България..!!!
    По този повод Ви напомняме , че в случай, че продължавате да твърдите в ефира на БНТ , че такъв Дует Ало не съществува въобще и да поставяте Дует Ало в медийна изолация , в случая да не допускате до ефир на БНТ - творчеството на Дует Ало, при положение ,че ефира Ви е Национална медия и ползва национален ресурс , а и получава заплатите си и погасява разходите си с нашите пари – от данъците , ние считаме такава политика на БНТ ,която води до умишлено ограничаване на дуета от достъпа ни до българските телевизионни зрители за дискриминационна и Ви информираме ,че ще бъдем принудени да си потърсим правата от съда в Страсбург по правата на човека за дискриминация , тъй като в случая ние сме дискриминирани и умишлено лишени от правото на труд и живот…!!! Телефон за връзка; 0888187217. Към Жалбата прилагам и част от творчеството на Дует Ало на IPадрес , а именно; http://www.youtube.com/user/duethello?feature=watch                                                                          С УВАЖЕНИЕ;)                                                                  (Лидия Ив.Караиванова-Димитрова                                                                           ЛИДИЯ ОТ ДУЕТ АЛО ) Забележка;Документа който изпращам по емайла се признавяа законен , на основание Закона за Медиите..!!! Дата 22.04.2013г. Гр.Златица.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hello
Категория: Музика
Прочетен: 575063
Постинги: 221
Коментари: 2
Гласове: 177
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930