Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2012 21:34 - ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ-КОПИЕ ОТ СВЕЖО!
Автор: hello Категория: Политика   
Прочетен: 4832 Коментари: 0 Гласове:
1



 

ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ

Поради незаконното отнемане на документите на Председателя на Партия “ОЗБ България” – композитор Митко Енчев Димитров Председател и на НС на МТБ”Еврокапитал”АД-София и  във  връзка с незаконните дела срещу г-н Митко Енчев Димитров , по поръчка на политическите опоненти на партия “ОЗБ-България” и на господин Димитров , умишлено е възпрепятствано участието на партията в последните изборни сесии за  парламентарни и президентски избори в Р.България ! Умишлено е поставена партията в политическа и икономическа изолация и е заличена от регистъра в СГС, което ние намираме за – ПОЛИТИЧЕСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ - срещу членовете и симпатизантите на партията  от страна на управляващите през последните мандати на правителствата …!!! СЪОБЩАВАМЕ НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ПАРТИЯ “ОЗБ-БЪЛГАРИЯ” , че от месец август 2010г., партията се преобразува в “ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ - ОЗБ БЪЛГАРИЯ” - (Гражданско движение “Обединение за запазване богатствата на България”), като се запазват всичките местни структури на партията по места и региони със същите ръководители и водачи на партията..!?

От името на ГД”ОЗБ-България” – обявяваме , че ГД”ОЗБІБългария” ще взема активно участие в политическия живот в Р.България и ще участва във всички следващи парламентарни и политически избори в Р.България-независимо от изолацията, в която е поставен композитор Митко Енчев Димитров - докато не поставим на място хората, които разграбиха държавата ни и отнемат човешките ни права – чрез незаконно отнемане на личните документи на гражданите на Р.България и поставянето им умишлено в изолация и лишаване от граждански правата - да участват и да гласуват в политическия живот. ГД”ОЗБ-България” – се обявяваме срещу закриването на болници  и нарушаване на демокрацията в държавата ни !!!

    Ние знаем  за плана Ран-ът, който трябва да ликвидира народа ни  чрез разни популярни и непопулярни методи…!?Стига политически манипулации и робство!!!

ГД”ОЗБ-България” е отворено за КОНСОЛИДАЦИЯ със всички,  на които не  е безразлично бъдещето на България и на нашите деца..!!!!?

 

От Правния отдел на

ГД”ОЗБ-България”!

(Гражданско Движение – Обединение

за запазване богатствата на България)








Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hello
Категория: Музика
Прочетен: 575889
Постинги: 221
Коментари: 2
Гласове: 177
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930