Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2012 10:06 - ОЩЕ КОРУМПИРАНИ ПAРВЕНЮТА ВЪВ ВЛАСТТА!
Автор: hello Категория: Политика   
Прочетен: 7315 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.11.2012 10:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                         ОЩЕ КОРУМПИРАНИ ПАРВЕНЮТА ВЪВ ВЛАСТТА!

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПОСТАВЯЙТЕ СОКОЛОВ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД…! ЗАЩОТО….. САМИ КАЗАХТЕ , ЧЕ ; - «ТЕЗИ КАНДИДАТИ, ТРЯБВА ДА СА МНОГО ЧИСТИ И ДОКАЗАНИ ХОРА, А ТОЙ УЧАСТВАШЕ КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ , ЗАЕДНО С ИВАН КОСТОВ В ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО РАЗСИПА И ОГРАБИ ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ , ВЛОГОВЕТЕ , СПЕСТЯВАНИЯТА И КОМПЕНСАТОРКИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ НА Р. БЪЛГАРИЯ..!!!»..!!! КАТО ТОГАВАШЕН МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ СОКОЛОВ  Е ПОКРОВИТЕЛСТВАЛ С МЪЛЧАНИЕ ОТВЛИЧАНЕТО НА КОМПОЗИТОР МИТКО ЕНЧЕВ ДИМИТРОВ ,СПОРЕД ДУМИТЕ НА ВИСОКОПОСТАВЕН ПОЛИЦЕЙСКИ НАЧАЛНИК , КОЙТО Е ПОМОЛИЛ КОМПОЗИТОР ДИМИТРОВ ЗА СЛЕДНОТО;- ИЗТЕГЛИ СИ ЖАЛБАТА ЗА ОТВЛИЧАНЕТО И  НИЕ ЩЕ ТИ ВЪРНЕМ ВСИЧКО , КОЕТО СА ТИ ОТКРАДНАЛИ - СТУДИОТО, КОЛИТЕ, ПАРИТЕ И КЛЮЧОВЕТЕ ОТ АПАРТАМЕНТА , ЗАЩОТО ЩЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО ….!!!!? ТОГАВА БЯХА РЕГИСТРИРАНИ И НАЙ МНОГОТО УБИЙСТВА ОТВЛИЧАНИЯ НА НЕВИННИ ХОРА..!НЕ МОЖЕ ТАКЪВ ЧОВЕК ДА БЪДЕ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ…,СЛЕД КАТО ИМА РЕГИСТРИРАНИ ТАКИВА РАЗРАБОТКИ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ КАТО МИНИСТЪР НА МВР….!?НЕ НА ТАКИВА ВЪВ ВЛАСТТА!

ПЕТЪР СТОЯНОВ ! ДА ! ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН, ЗАЩОТО ТОЙ ДОКАЗА СВОЯТА НЕПРИЧАСТНОСТ КЪМ ВЪЛЧИТЕ АПЕТИТИ НА БЕЗЗАКОНИЯТА НА ИВАН КОСТОВ И СИЕ…! Г-Н БОРИСОВ СПРЕТЕ РАЗПАДА НА БЪЛГАРИЯ….ТЕЗИ ХОРА ЩЕ Я ДОРАЗСИПЯТ…НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ДО ВЛАСТТА…НАРОДЪТ НЯМА ДА ТЪРПИ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ПAРВЕНЮТА…! НЕКА КАЖЕМ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ – НЕ! НЕ! НЕ! ….! НЕ ВИ ИСКАМЕ , ЗАМИНАВАЙТЕ СИ ! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ВЛАСТТА…!!!

21 g-duet hello Здравейте, днес в държавата ни цари , абсолютен хаос и дезориентация в политическото пространство...вследствие действията на Костов и Доган и Соколов, който в правителството на Иван Костов беше зам.Министър на правителството и Министър на МВР!?Дует Ало е поставен в политическа икономическа цензура и е реппресиран от Иван Костов и неговите Олигарси, заради пилитическата ориентация на композитор Митко Енчев Димитров , който беше отвлечен през 1993г. и пребит до смърт от групата бандити : Стоил -- полицай , Митьо-спортист , Флаконети - спортист, Леонардо де Винчи -- по прякор и футболист с иницияли С.М щангист и най вече Иван Чешмеджиев - организатор на групата за отвличания през 1993г. , който забележете до този момент е бил бизнес партньор на композитор Митко Енчев Димитров и пряко е участвал в отвличането, побоя до смърт, укриването на жертвата в неговото мазе на ул.Раковска 56,участвал е и в ограбването на студиото , колите и парите , както и луксозното обзавежсане на апартамента на г-н Димитров, в това е участвал и Христо -каратист , който беше лична охрана на г-н Димитров и всичко това по нареждане на Костов и Соколов , заради противопоставянето на г-н Димитров срещу разграбването на България и на българския народ, както и срещу ограбването на компенсаторките и влоговете на хората в банките, заводите, личните стопанства и всичко ,което откраднаха от държавата и гражданите на Р.България , чалгата и доганщината ,която разсипа подрастващото поколение от което направиха зомбита и хора - аутисти ,които нямат собствено мнение! Унищожават умишлено българската култура , за да създадат Република на циганията на Иван Костов и Доган...!? А през 2001г. , композитор Митко Енчев Димитров за втори път беше отвлечен от хора от обкръжението на Доган -- Стефан Ножаров , който е съакционер в МТБ"Еврокапитал"АД , организирал и участвал в отвличането , побоя до смърт над г-н Димитров при това , че г-н Димитров по това време е със депутатски имунитет....!?Всичките тези Иван Чешмеджиев и хората му , а и Стефан Ножаров и хората му би трябвало да са по затворите , както сега съдят за отвличане и опити за убийства на невинни граждани на Р.България , за по 15-20 години и доживотен затвор, но те са покровителствани от техните поръчители облечени във власт и дерибействат над невинни и кадърни хора , за да съсипят родния бизнес и националната култура на Р.България...!!!
Бойко , време е да ги поставиш заедно с Костов и Доган на мястото им...!? Те са опасни за България...!!!! Време е този народ да си върне България на хората , а не на бандитите облечени във власт и олигарси , на които шкембетата се тътрят по земята от преяждане а народа умира от глад и болести...!?КОСТОВ, СПРИ ДА ТЕРОРИЗИРАШ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С АЛЧНОСТТА СИ ! БОГ ЩЕ ТИ ВЗЕМЕ ВСИЧКО….!Стига толкова сме ви търпели..Бог ще Ви вземе душите... 

 










Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hello
Категория: Музика
Прочетен: 575269
Постинги: 221
Коментари: 2
Гласове: 177
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930