Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2012 20:10 - ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ…!!!!
Автор: hello Категория: Политика   
Прочетен: 1073 Коментари: 0 Гласове:
1



 ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ…!!!!

21 години политическа репресия срещу Дует Ало и композитор Митко Енчев Димитров..!Ще кажете как така , ами много просто!?Когото композитор Митко Енчев Димитров се кандидатира през 1996г. за кандидат - Президент на Р.България тези които извършиха дворцовия преврат в държавата ни  вече се бяха договорили на кой какво ще се падне от разграбването - приватизацията на държавната собственост заводите , предприятията, ТКЗС-тата и др. собственост на народа…! Но тогава композитор Митко Енчев Димитров се обяви против такова анархично ограбване на собствеността на народа ни и тези хиени и чакали, които бяха предрешили съдбата на нашия народ го намразиха и го ограничиха във всяко едно действие…! Не му даваха дори да гъкне, отвличаха го, пребиваха го до смърт два пъти, арестуваха го, отнеха му и личните документи ,за да няма постояннен адрес и регистрация по Конституция и го обявиха за общонационално издирване, за да могат да го ликвидират тихомълком в ареста, както направиха два  опита да го ликвидират при задържането му в ареста - пак по нареждане на висшестоящи  бандити облечени във власт , при това , когато Бойко Борисов е Главен секретар на МВР…!!!

Откраднаха и акционерната книга на дружеството МТБ”Еврокапитал”АД-София и от нея набраха “НЕЗАКОННО И ПРИЗОВАХА АКЦИОНЕРИТЕ НА ДРУЖЕСТВОТО ДА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАТ срещу него , че ги е измамил с цел лично облагодетелстване , но всички тези “лъжесвидетели са регистрирани в Централния Депозитар на Р.България - това лъжесвидетелство  СЕ НАКАЗВА от Закона с “ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ДО 10-15 години затвор….!!!?”

Не допускат Дует Ало до никакви телевизии, радия, и медии …, защо…защото ръцете им са изцапани с невинна кръв…! Причиниха смъртта на майката на композитор Димитров и на майката на Лидия от Дует Ало – Мария, на която  на 11.12.2012 г. се навършва една година от умишлено причинената и кончина от служителите на Социалното Министерство –Ана Нейкова и нейните подчинени и полицията , които постоянно тероризираха и тормозеха семейството ни..,докато не убиха майка ми…!Тази жена Ана Нейкова е още на работа , но такива недостойни служители на Соц.Министерството , които причиняват смъртта на невинни хора , нямат място в Държавния апарат , те са вредни и опасни за нашето общество – ОСТАВКА НА АННА НЕЙКОВА ИЛИ НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО , АКО НЕ Я ОСВОБОДЯТ ОТ РАБОТА…!!!?Иде Божието възмездие…!!!Не ви ли стига пророчествата…. и за охридското езеро и трагедията за която предупредих отец Недко и ако не вярвате , попитайте какво се случи със сина на баба Иванка ,баба Райна от Евангелската църква, Кьосев и др., които вървяха против Божията воля….!? Но стига сме Ви толерирали..!?

Бойко ,ти обеща , че като дойдеш на власт ще върнеш откраднатото през прехода на българския народ и ще изгониш от България ЕРП-та- та – ЧЕЗ, ЕОН и др., които ни ограбват безцеремонно…! ? Как така за 30 лв. консумиран ток ,  се доплащат отгоре още 52лв…..какви са тези пладнешки грабежи на бедните хорица…, душите  ли им искате…! Значи ни задължавате да плащаме по 250% за тока - услуга която не сме консумирали…!? Така е било само под Турско робство…-“плащай ми , че си търках зъбите да ям…!?

Стига толкова! Бог скоро ще Ви вземе душите и на кого ще оставите всичко заграбено от бедния народ…!?Не ви искаме…Вън от България , тя е на народа….!!!!






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hello
Категория: Музика
Прочетен: 575234
Постинги: 221
Коментари: 2
Гласове: 177
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930