Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2013 10:07 - АПЕЛ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ…!!!
Автор: hello Категория: Политика   
Прочетен: 836 Коментари: 0 Гласове:
0



 АПЕЛ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ…!!!

МВР ЗАПОЧНА ДА ПРЕСЛЕДВА И ХОРАТА НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА И ИЗКУСТВОТО , КОИТО КАЗВАТ МНЕНИЕТО СИ ЧРЕЗ ПРОЗА ,ПОЕЗИЯ ,МУЗИКА И ДР. , ЗА ДА ИЗРАЗЯТ ГРАЖДАНСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ СРЕЩУ БЕЗЗАКОНИЯТА В Р. БЪЛГАРИЯ !!! НО И НА НАС НИ СЛАГАТ "ПРЪТ" В КОЛЕЛАТА , ЗА ДА НЕ ОТВАРЯМЕ ОЧИТЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ "ДЕМОНИЧНИЯ СТРОЙ В Р.БЪЛГАРИЯ.."!

БРАТЯ БЪЛГАРИ , ЩОМ ЗА НАС – НАРОДА НЯМА МАСТО ПОД СЛЪНЦЕТО ,В ПАРЛАМЕНТА И В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ ,КОЯТО Е НАША СОБСТВЕНОСТ И НА ДЕЦАТА НИ  , А НЕ НА ТЕЗИ “ГЛАДИАТОРИ НА БЪЛГАРЩИНАТА”…, НЕКА ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ПОВЕЧЕ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ “ГЕНОЦИД”! ВИЖТЕ; ХОРАТА КАК ОТ ОТЧАЯНИЕ , ГЛАД, БЕЗИЗХОДИЦА СИ СЛАГАТ КРАЙ НА ЖИВОТА - САМОЗАПАЛВАТ СЕ , САМОУБИВАТ СЕ…!!!НАЛИ НЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ ТОВА…!!!? НЕКА ДА ИМ КАЖЕМ.-НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ -12.052013 ГОДИНА…!!!! КАКТО БОЙКО БОРИСОВ ПРИЗОВА СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ГЕРБ  ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ…, ТАКА СЕГА И НИЕ НАРОДЪТ ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ! САМО ТАКА ТЕ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ НЕОБХОДИМИТЕ 4/100 ОТ ГЛАСО ПОДАВАТЕЛИТЕ НА ИЗБОРИТЕ ИЛИ НЯМА ДА ПРЕСКОЧАТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА 4% - ВА БАРИЕРА И ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦАТА , ЗАЩОТО И ТЕ НЯМА ДА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ  ДА ДА ВЛЯЗА В ПАРЛАМЕНТА И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ И УНИЩОЖАВАТ НАРОДА НИ – УМИШЛЕНО…!!!? КАКТО СЕ КАЗВА В ЕДНА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА; - “С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ, ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ…”!”! И КОЙ КАКВОТО СИ ПРАВИ, НЕКА ТОЗИ ПЪТ ЗА СЕБЕ СИ ДА ГО НАПРАВИ…!?

НЕКА ДА КАЖЕМ –НЕ!!! НА МОНОПОЛИТЕ И МАФИЯТА ВЪВ ВЛАСТТА!!!

ЕТО И ТЕХНИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ …, ДО КОГА!!?

АПЕЛ КЪМ  ВЛАСТИМАЩИТЕ  СРЕЩУ БЕЗЗАКОНИЯТА   В    Р.  БЪЛГАРИЯ  !!!

ДЕЛАТА И МНО "ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА” ПО     ОБВИНЕНИЕТО    СРЕЩУ :   КОМПОЗИТОР МИТКО ЕНЧЕВ ДИМИТРОВ

По чл.251,ал.1,т.1 НК

по чл.211, вр. чл.209, вр. ал. 1, вр. чл.26,

ал 1. от НК…..!?

 

Н Е З А К О Н Н И…….!!!!!

ПРЕКРАТЕТЕ  ГИ…ЩЕ НОСИТЕ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ –   СЪДИИ И ПРОКУРОРИ…!!!

 

1.       Когато г-н Митко Енчев Димитров е подписал договорите с г-н Душан Стоич Трейд - Лимасол център Кипър – същите ги е подписал като Председател на Надзорния съвет на МТБ”Еврокапитал”АД-София  , в качеството му само на информирано лице по смисъла чл. 242 от Търговския Закон , тъй като той няма функициите и правата на Представително лице на дружеството…..!!!

2.       Същите договори са прекратени с Протоколи един месец по късно и не са влезли в сила и няма консумация на престъпление по чл.251 за нарушаване на Стария Валутен закон , който е отпаднал през 2000г…., а и такова обвинение е "юридически абсурд”, тъй като в чл.5 ал. 3 от Конституцията на Р.България , категорично е казано , че; " Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие , което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му..  , и в същият чл.5 ,ал.(1) от Конституцията е казано следното; чл.5,ал.(1) Конституцията е върховен ЗАКОН и другите закони не могат да и противоречат Господа …!? КАПИТАЛА НА ДРУЖЕСТВОТО Е УВЕЛИЧЕН И ВПИСАН В СГС ПРЕЗ 2002г. МЕСЕЦ МАЙ , когато вече стария валутен закон не съществува в правния мир…!?

3.       В този смисъл същите тези обвинения , че композитор Митко Енчев Димитров е измамил частни вложители с цел лично обогатяване , които забележете сте набрали от акционерната книга на дружеството МТБ”Еврокапитал”АД-София, която е на съхранение в СРП след ареста на композитор Митко Енчев Димитров , а и не я представяте като веществено доказателство към делото в СРС , в която книга всичките Ви свидетели по делото са се подписали "Доброволно”, но и сте ги поставели в опастност  от повдигане на Наказателно обвинение по чл.286 а той гласи следното ; "Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление , като знае , че е невинен, или представи неистенски доказателства срещу него , се наказва за набедяване с лишаване от свобода до шест години (6 год.) и с обществено порицание!!!”. Тези същите "свидетели-акционери” са регистрирани и в Централния депозитар на Р.България, тъй че според техните показания и доказателства писмени и устни дадени пред СРП и Ст.Сл.СЛ – тези лица са "лихвари”, акционери или просто измамници, защото фигурират в Централния депозитар на Р.България със акции в много пъти повече от претенциите им пред съда……!? Или пак сте нарушили Конституцията защото в чл. 19 , ал.(1) Икономиката на Р.България се основава на свободната стопанска инициатива…! И в същия този чл.19 ал.(2) Закона създава и гарантира на всички граждани и юридически лица еднакви права условия за стопанска дейност , като предотвратява злоупотребата с монополизма , нелоялната конкуренция и защитава потребителя.Тъка че композитор Митко Енчев Димитров господа , не е измамил частни вложители с цел лично обогатяване , които пак да Ви напомним сте набрали противозаконно в нарушение на чл.19 от Конституцията на Р.България от незаконно задържаната акционерната книга на дружеството МТБ”Еврокапитал”АД-София, която е на съхранение в СРП след ареста на композитор Митко Енчев Димитров!!!

4.       Незаконна е и наложената МНО”Задържане под стража” защото сте нарушили чл.35, ал.(1) от Конституцията на Р.България , защото той гласи следното;” Всеки има право свободно да избира своето местожителство , да се предвижва по територията на страната и да напуска нейните предели .Това право право може да се ограничи само със закон за защита на националната сигурност , народното здраве и правата и свободите на другите граждани.!

5.       В този смисъл следовател Карабойчева от ОКР.Сл.Сл. Пловдив е нарушила закона за личните документи като е задържала старият личен паспорт със който композитор Митко Енчев Димитров може да се регистрира на постоянен адрес по силата на чл.35, ал.(1) от Консти туцията на Р.България , а това право му е отнетоУМИШЛЕННО ОТ СЛЕДОВАТЕЛКАТА И ПРОКУРАТУРАТА – ТЕ ТРЯБВА ДА НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОС…!!!КОМПОЗИТОР МИТКО ЕНЧЕВ ДИМИТРОВ НЕ Е НАРУШИЛ НИКАКВИ ЗАКОНИ , ВИЕ ГОСПОДА СТЕ НАРУШИТЕЛИ НА ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА Р.БЪЛГАРИЯ- ЗАТВОР ЗА ВАС…!!!

6.       Да не коментираме , че завода край гр.Сливен е ограбен от ваши хора , които Вие прикривате , но трябва да знаете , че композитор Митко Енчев Димитров е направил апорт не на ипотечната стойност на завода  към БСИ”Минералбанк”АД-София , която е само 120.000щ.д. , а на РАЗЛИКАТА ДО ПАЗАРНАТА ЦЕНА НА ЗАВОДА , КОЯТО Е 3.000.000 щ.д…., е и тук май пак ударихте на кухо , не ви се връзват измишльотените господа …!!!!?Дано да разбирате това което Ви казваме…..!?

Време е господа да спрете да ограбвате българския народ..!? Да спрете да тормозите семейството на композитор Митко Енчев Димитров..!!!От къде забогатяхте бре…!? Нали до вчера всички граждани на Р.България работихме само на една заплата…!? Как станахте милионери и милиардери…!? Вие господин Костов , защо  не актуализирахте влоговете и компенсаторките на гражданите на Р.България според пазарната им стойност на изработените и придобити движими и недвижими имоти и ценности в държавата и положеният труд за изработката им , това е пладнешки грабеж!?

            А СЕГА И КАНДИДАТИ ПАК ДА ГРАБЯТ…!? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ , НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ ..!? ВИЖТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ КАК УМИРАТ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ …., ВРЕМЕ Е БОГ ДА ВИ ВЗЕМЕ  ДОКУМЕНТИТЕ , ИМОТИТЕ И ДЕЦАТА И ВСИЧКО , КОЕТО СТЕ ОГРАБЕЛИ ОТ БЕДНИТЕ ХОРА И ГРАЖДАНИ НА Р.БЪЛГАРИЯ !!!! ВЪН ОТ РОДИНАТА НИ …!ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР ЗА НАС И ПРЕД СВЕТА…..БАСТА!!!

ОТ  ПРАВНИЯ ОТДЕЛ НА ПАРТИЯ "ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ЗАПАЗВАНИ НА БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ.

 

НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ КАТО ТЯХ…МРАВКИТЕ!!!

 

БУНТA НА МРАВКИТЕ

 

Хей, мравуняци бездомни,

Пак останахте без дом..,

Пак “човекът” е виновен…,

Той разби мравуняка ви с взлом…!!!

 

Той “човекът” – мравояда е виновен…!

Вампирясал е от глад до смърт…!!!

А  за него всички сме му роби…,

Стойте мирно…!!!

Иначе измирате от глад..!!!

 

И да не сте посмели да се противите…,

На хаоса , мизерия и глад…!!!

Защото ще ви пратим всички…,

На майната си…..,

Заради собственото - Аз!!!

 

Не схванахте ли намекът му Вие…!!?

Или блянувате за власт…!!!?

Не ви ли стана ясно с тия..,

Че мравка, никога не е била на власт…!!!

 

Затваряйте се във приютите…,

И те са милостинята за вас…!!!

То, иначе господаря ще разлютите…!!!

Тежко Ви измекяри мравки…,

Днес е мафия на власт…!!!

 

Няма мафии - извика мравката..,

В нашето царство – никой няма власт…,

Бунт на мравките  към господарите…,

Бунт към  мравоядите на власт…!!!

 

М.Е.Димитров.

20013г.

гр.Москва

 

ОТ  ПРАВНИЯ ОТДЕЛ НА ПАРТИЯ "ОБЕДИНЕНИЕ

 ЗА ЗАПАЗВАНЕ   БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hello
Категория: Музика
Прочетен: 573898
Постинги: 221
Коментари: 2
Гласове: 177
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031